keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Tähtiainesta

Meillähän ei tähtiaiheita sisustukessa paljon ole. Olohuoneessa metallitähdet vain seinällä. Vähän olen odotellut, että villitys menisi ohi, kun tuntuu että tähtijuttuja on sitten niin vaikea yhdistää siihen tyyliin, mitä meillä muuten on.

Viikonloppuna kuitenkin tein heräteostoksen kun oli tämä tyynynpäällinen puoleen hintaan. Koko on just sopiva ihan normaalin kokoiseen 50x60 tyynyyn, joten sisätyynyäkään ei tarvinnut ostaa. Kangas on chenilleä ja sopii tuonne pojan huoneeseen kyllä hienosti. Pääkallotyyny on vanha hankinta H&M:ltä. Jotenkin tuonne huoneeseen tunkee tuota mustaa lisää koko ajan.. Mattokin vaihtui mustaksi. Jotain väriä pitäisi saada lisää!







 Tälle huoneelle on remppasuunnitelmakin valmiina. Tapettinahan on vieläkin 10 vuoden asumisen jälkeen tuo sama, minkä aioin ensimmäisenä repiä pois kun muutettiin.. Nyt suunnitelmissa on laittaa tuolle pitkälle seinälle puupaneelia ja sivuseinille joku sävytetty maali. Paneeli olisi ehkä valkoista, mutta muuten en ole siihen vielä perehtynyt minkälaista se olisi. Olisiko ihan raakalautaa, sileää paneelia, ohutta, leveää? En tiedä. Lattiaan meillä on jo tummanruskeaa laminaattia valmiina. Huone vaatii vähän lisäeristystä, joten toivottavasti ehditään jotain tehdä asialle ennen talvea. Se on vähän nyt tuosta isännän innostuksesta kiinni..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti