keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Kirpparilla

Monta viikkoa olen jo odottanut että pääsen kirpparille. Nyt olen sitten kolunnut muutaman ja olotila on rauhoittunut! Tunnelma kirpparilla on ehkä jo puoli ruokaa. Vaikka mitään ei löytyisi, silti jää hyvä fiilis. Kävin yhdellä pihakirppikselläkin, jossa oli vanha talo täynnä tavaraa ja pihalla saman verran. Kesän parhaita juttuja tällaiset aarreaitat. Ehkä siellä oli kuitenkin liikaa tavaraa, sillä kotiutin sieltä vain nuo kauriin sarvet, jotka kuumeisesti nyt etsivät paikkaansa.. Normikirpparilta löytyi sitten ihana muistitaulu ja vähän jouluista juttuakin, nimittäin joulukuun numerot sisustuslehdistä ja rautakynttelikkö.


Paikallisesta kierrätyskeskuksesta löytyi pojalle kassillinen vaatetta kahdella eurolla ja tämä puolen euron kaunis lasimaljakko. Myös pari laukkua ja vähän asustetta itselle on reissuilla löytynyt :).


Kuuluuko kirppikset sinun kesäohjelmaasi?

2 kommenttia:

  1. Kuuluvat yleensä ohjelmaan. Muutamalla olenkin jo poikennut, mutta yllättävän vähän olen mitään saanut mukaan. Ihania löytöjä olet tehnyt, nuo sarvet ovat upeat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarvet olivat kyllä huippulöytö. Olen niitä etsinytkin aina Lappia myöten, mutta ei vaan ole sattunut silmään kohtuuhinnalla.

      Poista